Oldalak

 
AUGUSZTUSI HOROSZKÓP


KOS: Remekül kezdődik az augusztus a Kos szülöttek számára. A 6-i újhold fel fogja dobni őket. Rengeteg ötlet fog kipattanni a fejükből. Az álmodozás és tervezgetés mellett ne hanyagolják el a munkájukat! Ebben a hónapban a családjuk sokkal jobban fogja érdekelni a Kosokat. Ráadásul lakással és/vagy lakhatással kapcsolatos döntéseket kell hozniuk. Ha nem sietik el, akkor kedvezőbb helyzetbe kerülnek. A hónap végén a párkapcsolatukra kell vigyázniuk. Szakítás közelébe kerülhetnek.

BIKA: Gyarapodik a család a Bikáknál. Lehet, hogy baba születik, lehet, hogy valaki behozza a családba a párját. A Bikák dolga csak annyi, hogy szélesre tárják az ajtót. Sok örömük lesz benne. Egész augusztusban óvatosan kell közlekedniük. Mivel kimondottan balesetveszélyes bolygóállások lesznek az égen. A hónap utolsó harmadában gyermekvállalás kerülhet előtérbe. Ha ez a téma aktuális, akkor mindent bele! Ha nem, akkor tegyék meg a kellő óvintézkedéseket! Így elkerülhetnek egy fájó döntést.

IKREK: Augusztusban az Ikreknek utazhatnékjuk lesz. Itt a nyár: Ne fogják vissza magukat! Ha tehetik, csomagoljanak, és induljanak azonnal! Ha ez nem megy, akkor gyorsan találják ki, mikor lehetséges! Már ez feldobja őket. Egész hónapban figyeljenek oda, hogy mire adnak ki pénzt! Nagy a kísértés. Biztos sok szép holmit vehetnének a nyári leárazásokon, de nem tanácsos túlköltekezni. Augusztus 21-én diplomatikusan kell fogalmazniuk, ha nem akarnak balhét. Nagy a tét most: Kirúgathatják magukat.

RÁK: Az augusztus eleji újhold új pénzforrást nyithat a Rákok számára. Csak az a kérdés, hogy ennek mi az ára. Gondolják meg, hogy mi fér bele még! Egy plusz munka plusz idővel jár. Mérlegeljenek, mielőtt igent mondanak! Ez a hónap az év legfeszültebb hónapja lesz a Rák szülötteknek. Szó szerint megtámadva érezhetik magukat. Hajlamosak lesznek túlreagálni a dolgot, de senkinek sincs joga megkérdőjelezni, hogy mit éreznek. Kizárólag a stílusért felelősek. Szerencsére a hónap végére ez is múlik.

OROSZLÁN: Az augusztus 6-i újhold igazi megújulást jelent az Oroszlánok számára. A születésnapjuk környékén álljanak meg egy pillanatra, és találják ki, hogy miben szeretnének újítani! Az újhold segítséget nyújt a külső-belső megújulásban. Egész évben most érezhetik a legintenzívebben, hogy az újhold milyen jótékony. 23-ig, amíg a Nap az Oroszlán jelében jár, minden sikeresen alakul. Utána lelassulnak a dolgok, és kevésbé lesznek látványosak az eredmények. A hónap végén óvatosan közlekedjenek!

SZŰZ: Az egész augusztus a Szűz szülöttek életében olyan lesz, mint egy szlalom pálya: mindig lesz olyan szituáció, amikor gyorsan és ügyesen ki kell térniük a provokáció és/vagy konfliktus elől. A legkritikusabb ez augusztus 26-án és 27-én lesz. Ekkor a párkapcsolatuk is veszélybe kerülhet. Mivel sokat veszíthetnek, megéri kompromisszumot kötni. Sőt, ha kell, elnézést kérni. Akkor is, ha nincsenek meggyőzve arról, hogy hibáztak. Hosszú távon tervezzenek, és ne vesszenek el piti részletekben!

MÉRLEG: Ennek a hónapnak a fő problematikája, hogy hol kell jobban helytállniuk a Mérlegeknek: a munkában, vagy a családban? Augusztusban a bolygók kiélezik ezt a kérdést. Okosan teszik, ha mindig ott nyújtanak a legtöbbet, ahol éppen vannak. Nem lehet, és nem is kell egyszerre két lovat megülni. Ha sikerül a jelenben lenniük, akkor elégedett lesznek magukkal. A hónap vége felé vigyázniuk kell az egészségükre. A huzat és/vagy a túl hidegre beállított légkondi okozhat gondot. Ez kerülendő.

SKORPIÓ: Amennyiben a Skorpiók állást keresnek, vagy változtatni akarnak, vagy úgy érzik, újra vágynak, akkor az augusztus 6-i újhold pont jókor jön. Az még jobb hír, hogy elég, ha nyitottak az újra. Odajön eléjük az új lehetőség. Kérdés, hogy mennyire bevállalósak. A hónap közepétől muszáj óvatosnak lenniük az úton. A bolygók balesetveszélyes állást mutatnak. Nem lesz gond, ha lassítanak. Hónap végén a gyerekek, vagy gyerekes felnőttek okozhatnak fejtörést. Nem érdemes túlreagálni egyiket sem.

NYILAS: Az augusztus 6-i újhold fel fogja dobni a Nyilasokat. Rengeteg új tervük lesz. Ezek kimondottan inspirálóak lesznek. De muszáj lesz prioritást, fontossági sorrendet állítaniuk, ha látni akarják az eredményt. A kapkodás nem vezet jóra. Ebben a hónapban aktuálissá válhat a nyelvtanulás. Ne halogassák tovább! A jövőjük miatt elengedhetetlen, hogy kitűnően beszéljenek legalább egy idegen nyelvet. A hónap vége felé koncentrálniuk kell a munkájukra. Nem szabad hibázniuk, mert baj lesz belőle.

BAK: Az augusztus 8-át kell „túlélniük” a Bakoknak, és minden rendben lesz. Ezen a napon egy olyan súlyos bolygó szembenállás lesz, ami 12 évente van csak. A környezet teszi próbára a tűrőképességüket. Bárki kihozhatja őket a sodrukból. Persze csak akkor, ha hagyják. Semmi más teendőjük nincsen, mint megőrizni a higgadtságukat. Ezt leszámítva egész békés lesz a hónap. Augusztus végén fontos hírek jönnek. Ezeket még nem szabad készpénznek venniük. Több idő kell ahhoz, hogy letisztuljanak a dolgok.

VÍZÖNTŐ: Sok izgalmas találkozás vár a Vízöntő szülöttekre augusztusban. Több érdekes emberrel lesz dolguk. Mindegyiktől tanulhatnak valamit. De lesz köztük egy valaki, aki a többieknél nagyobb hatással lesz a Vízöntőkre. Vigyázniuk kell, hogy ne zavarja össze az aktuális kapcsolatukat, már ha van! Mert ha nincs, akkor ez egy új szerelmet jelenthet. Csak rajtuk múlik, hogy mi a folytatás. A hónap végén külföldi munka, tanulás, vagy utazás lehetősége bukkan fel. Érdemes komolyan venni mindegyiket.

HALAK: Tévedés azt hinni, hogy a nyár kevesebb munkával jár. Sőt sok feladat vár a Halak szülöttekre. Mindezt csak sorban tudják megoldani. Tilos kapkodni. A legkritikusabb az augusztus 21-e lesz. Mindig csak az adott ügyre koncentráljanak! Így nem lesznek idegesek, és gyorsabban végezni tudnak. 26-án és 27-én a szerelmi életük kissé összekuszálódhat. Ebben most nem a másik a vétkes. Ha a Halak nem küldenek egyértelmű jeleket, akkor a partner nem tudhatja, mihez tartsa magát. És ebből ered a gond.

Forrás: Internet