Oldalak


 Müller Péter ~ Üzenet az angyalodtól

'Az angyalok azt üzenik neked, hogy nagyon fontos vagy az Istennek!
Nemcsak magadnak, Neki is létfontosságú, hogy vagy!'

Abban a tudatban élsz, hogy egy pici porszem vagy, homokszem a sivatagban, szá
zbillió fűszál közül csak egy. Sok milliárd ember közül valaki, akinek nem fontos az élete, csakis magának és annak a néhány embernek, aki szereti.
Abban a tévhitben élsz, hogy statiszta vagy a világ óriási színpadán.
Bármi történik veled: teljesen lényegtelen. Az angyal azt üzeni: nem így van, hanem úgy, ahogy lelked mélyén érzed - pótolhatatlan vagy! Egyszeri csoda, főszereplő. Az örökkévaló története, ha bármi történik veled. Drámád az Ő drámája, bajod az ő baja, fájdalmadban Ő is benned fáj, lehetsz a fia vagy a lánya.Végtelen sok gyermeke van, de mindegyik fontos neki: a szívügye.
Nem veszhetsz el! Főszereplő vagy a világ színpadán. Úgy, ahogy jó pillanatokban magadat látod. Ahogy az anyád, a szerelmed, a gyereked lát. Életed, mint a mesebeli legkisebb gyermeké: hosszú vándorút, próbatételek sorozata. Elengedtek szegényen, hogy visszatérj gazdagon.

Várnak. Tudnak rólad, és szeretnek. Nemcsak önmagadnak élsz, de Neki is,
és mindenkinek. Ha ezt sejted, azt is megérzed talán, hogy a bajod, kudarcod, nehézséged és fájdalmad nem értelmetlen. Valamiért kaptad. Azért, hogy több legyél: gazdagabb, fényesebb, valódibb, szeretetre méltóbb. A szó igazi értelmében boldogabb. Hogy hazatalálj.

Ezt üzeni az Angyal. Ha nem hiszel neki, kérdezd meg azt az embert,
aki szeret: ő is tudja, mennyire fontos vagy.


Forrás ~ Internet